Verhuur van playseat of Game simulator

Geen bedrijfs of evenement is compleet zonder playseat

Wij verzorge verhuur van complete Playseat F1 Simulatoren.

Géén bedrijfsfeest, evenement of verjaardag is meer hetzelfde met deze unieke race ervaring !

Een ervaring waar men nog lang over zal napraten. De Playseat is een realistische simulator, met de allerbeste race spellen/circuits en ’s werelds beste console besturingssysteem.

 

Door de verstelbare stoel en stuurhoogte heeft iedereen de juiste zitpositie in de playseat. De pedalen, besturing en eventuele schakeling alles is net echt. Voel de vibraties van de auto en de wegen door het geavanceerde force feedbacksysteem.

Met deze simulator kan bijna ieder bestaand circuit in elke auto gereden worden.

De simulator wordt compleet "plug & Play "afgeleverd en geïnstalleerd. U kunt hem natuurlijk ook zelf bij ons komen ophalen en terugbrengen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een spannende dag, mail Info@raceverhuur.nl of bel : +31618486727

Verhuur optie 1: F1 Zwart / F1 Rood
Een volledige Formula 1 opstelling met deze Playseat F1 Zwart of F1 Rood. Van deze opstelling hebben wij er ieder 2 identieke voor de verhuur. Inclusief stuur/pedalen, een PS4 en en 55 inch Ambilight systeem. met geluid and sound beleving Om gemakkelijk IN en UIT te kunnen stappen hebben wij de stoelen op een stabiele verhoging geplaatst en zorgen de ingebouwde LED's voor een echte eye-catcher. Deze stoelen verhuren wij exclusief begeleiding

Afbeelding met vloer, binnen, venster, kamerAutomatisch gegenereerde beschrijving

red-black-simulators.jpg

Verhuur optie 2:
U kunt er ook voor kiezen om iemand de gehele tijd erbij te laten om iedereen te helpen met de juiste race-instelling/zit houding etc. Vraag hier specifiek om bij uw aanvraag.